Accessoires

Onder de categorie accessoires zullen wij in de vorm van verschillende blogs onze mening geven over de laatste interessante accessoires voor heren en dames. Blogs over gadgets, sieraden, horloges, tassen, noem het maar op. Als het een accessoire is dan zullen wij erover schrijven. Door middel van ons blog hopen wij dames en heren te helpen met het kiezen van leuke accessoires.

Heren accessoires

Wat zijn accessoires?

Een accessoire is een ding dat iets toevoegt zoiets als een das of een sjaal. Daarnaast heb je ook nog sieraden, horloges en tassen. Een accessoire kan je leven makkelijker en mooier maken dan het al is. Denk aan een mooie ketting om je outfit af te maken. Daarnaast zijn er bepaalde accessoires zoals smartwatches die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Ze tonen de tijd, maar je kan ook een WhatsApp sturen of het nieuws lezen. Hartstikke handig die accessoires.

Dames accessoires

Wanneer draag je accessoires?

In ons blog zullen we je ook tips geven wanneer je een bepaald accessoire kan dragen. Dit is belangrijk omdat je er wel netjes en representatief wil bijlopen. Niet elke tas is voor elke gelegenheid draagbaar. Of bepaalde sieraden zijn niet zakelijk dus moet je bepalen wanneer je dit wel kan dragen en niet. Een das draag je bijvoorbeeld niet naar een alledaagse gelegenheid maar wel naar een zakelijke of feestelijke gelegenheid.

Fashionstraat tips voor accessoires

We geven tips om heren en dames te helpen met het kiezen van de juiste accessoires. Accessoires kunnen namelijk niet altijd gedragen worden, dit verschilt per gelegenheid. Wij zullen je daarom tips geven om wel de juiste keuzes te maken om je outfit die boost te geven!

Heb je nog tips voor ons als het om accessoires gaat? Laat het ons dan snel weten via het contactformulier!