Hoe blijf jij deze zomer koel?

Het lijkt misschien nog wat ver weg en je bent ongetwijfeld nog niet bezig met het uitzoeken van je volgende bikini of badpak. Je moet er misschien niet aan denken om in de koude winterdagen in een lingerie winkel te staan. Op zoek naar jouw look voor de zomer. Juist nu is de uitgelezen kans om alvast rond te kijken en je te verdiepen in de trends voor het aankomende jaar.

Mix en Match!

Dames badmode maakt ieder jaar weer veranderingen door. Het mix en match concept draait al een geruime tijd mee en biedt op een eenvoudige manier eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Een effen broekje met een Aztec print lijfje bijvoorbeeld. De Aztec print is helemaal hot en dat niet alleen, trek de stoute schoenen aan en combineer een print op print. Dierenprints of bloempatronen op een streep? Het kan en het mag!
Je kan natuurlijk ook mixen met vormen in plaats van prints. Een leuk franje randje aan je bikini staat hoog op de lijst. Een randje kan aan je broekje of aan het lijfje van je bikini zitten. Met een randje kun je dit komende jaar niet fout zitten.

 

Sportief chic

Als het combineren van prints je iets te ver gaat kun je kiezen voor een wat eenvoudigere maar zeker niet minder stijlvolle optie. De sportieve look is terug van weggeweest. Denk bij deze look aan een sportief badpak of een bikinilijfje dat veel weg heeft van een sport bh. De sportieve look geeft je een stoere uitstraling. Natuurlijk kun je ook hierin combineren. Deze badpakken of bikini’s zijn ook verkrijgbaar in prints, maar voor die klassieke sportieve uitstraling zit je het best in een effen kleur of een streep! En als je durft, kijk dan eens naar een high waist badpak of broekje. Deze zijn hoog uitgesneden en geven je die 80s of 90s vibe!

Cut Out!
Badpakken zijn al een tijdje van hun stoffige imago af, mede dankzij deze trend! De cut-out! Je hebt ze in enorm veel varianten. Deze badpakken zijn sexy, speels en eigentijds. De trend is er inmiddels alweer een tijdje maar blijkt een blijvertje te zijn. We zijn er dol op en ook met deze trend kun je dit jaar niet fout zitten.
Er is ook dit jaar weer genoeg te kiezen en je hoeft niet langer te kiezen voor een stijl. Dus waar wacht je op? Je winterdagen kunnen vast wel wat zomerse invloeden gebruiken. Zo ben je straks helemaal klaar als je het weer omslaat.

smiling woman wearing black onepiece bikini