Name it: de hipste kinderkleding van zomer 2018

Aan alle fashionista moeders: Is fashion jouw “middle name”? Vind jij kinderkleding kopen 1 van de leukste dingen aan het moederschap? Dan klinkt jou de naam Name it vast wel bekend in de oren. Dit is één van de meest fashionable kinderkleding merken die er zijn. En als je het nog niet kent, dan brengen we jou graag op de hoogte. Fashionstraat heeft Name it dan ook uitgeroepen tot de hipste kinderkleding van de zomer van 2018 en we vertellen je graag waarom.

Wie is Name it?

Wie is Name it? Zal je je afvragen als je er nog nooit van hebt gehoord. Ik kan het me haast niet voorstellen, maar als het toch zo is, let dan goed op. Het merk name it werd in 1986 gelanceerd en was al snel een succes in Denemarken. Inmiddels is het merk ook al enige jaren in Nederland verkrijgbaar en mega populair. De kinderkleding van Name it zijn geen saaie basics, maar trendy ontwerpen die positief opvallen op ieder schoolplein. De kleurrijke kleding van Name it is daarnaast ook nog aantrekkelijk geprijsd. De focus van Name it ligt op denim voor enthousiaste kinderen en het merk is dan ook de favoriet van veel kwaliteitsbewuste ouders.

De kernwaarden van Name it zijn:

  • Duurzaamheid
  • Vriendschap
  • Creativiteit
  • Gezondheid
  • Sport

De mooiste zomerkleding

Nu je weet wie Name it is, kan ik meteen overgaan naar het leukste gedeelte van dit blog. Namelijk: de zomercollectie! Deze zomer kiest Name it voor vrolijke prints op kwaliteitsstoffen. Zo is er een onwijs leuk t-shirtje met aardbeitjes erop. Niet een liefelijk aardbeitje, maar meer een stoere variant. Voor de jongens zijn er diverse t-shirts met krokodillen erop. De favoriet van mijn zoontje. En dan de playsuits met bloemenprints voor de meisjes. Lekker comfortabel, maar toch meisjesachtig en stoer tegelijk. Name it heeft ook hele leuke zwemkleding in de zomercollectie van 2018. Fashionstraat heeft het badpak met de meloentjes uitgeroepen tot het leukste badpak voor meisjes van de zomer van 2018! Dat kan Name it mooi in zijn zak steken. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg keuze. Ik zou zeggen, ga zelf even kijken naar de zomer collectie van Name it en laat ons horen wat je er van vindt!

Vergeet ons niet een mail te sturen met een foto van je kleine in de mooiste kleding van Name it, we zijn namelijk erg benieuwd.