Sieraden trends en rages van het voorjaar 2019

Net zoals de kleding wereld staat ook de branche van accessoires en sieraden bepaald niet stil. We zien trends komen en gaan. In dit artikel gaan we bespreken met welke accessoires jij de blits kunt maken op de festivals, terrasjes en strandfeesten.

Ibiza sieraden

Deze trend is er eigenlijk al een paar jaar, maar still going strong. Dit zijn Ibiza sieraden. Dit zijn niet per se sieraden die gemaakt zijn in Ibiza. Het duidt meer op de feel en look van de sieraden die zijn erg boheems, kleurvol. Dat past uitstekend bij warme temperaturen natuurlijk. Met name Ibiza stijl armbandjes zijn erg populair de laatste tijd en ook Ibiza oorbellen zijn we steeds meer in het Nederlandse straatbeeld.

Broches

Ja je leest het goed. Broches zijn terug van weggeweest. Deze worden door velen gezien als erg oubollig. Maar ze zijn er weer, maar dan in een nieuw jasje en we zien ze steeds meer als we zo om ons heen kijken. Sowieso veel dingen die in het verleden normaal waren, toen uit de mode gingen, een tijdje zelfs als zeer niet hip gezien werden komen terug onder de retro/vintage vlag. Maar je kunt bijv. ook denken aan zogenaamde nerd glasses. Super niet cool in de jaren 90 en daarvoor maar de laatste jaren juist erg hip en populair. Hetzelfde met broches. Moderne broches kan men o.a. vinden door ikbensieraden.nl te bezoeken.

Voor de mannen zijn er dan reversspelden. Dat zijn in principe niet veel anders dan broches, maar deze speld je op een pak. Deze zijn tevens online gemakkelijk verkrijgbaar bij ikbensieraden.

Mannen sieraden

We zien ook een enorme opmars als het aankomt op sieraden voor de heren. Waar vroeger sieraden vooral werden gezien als een vrouwen ding zien we nu ook steeds meer mannen die sieraden dragen. Prominente sterren zoals een David Beckham en later Cristiano Ronaldo toonden al het goede voorbeeld, maar nu volgen ook steeds meer alledaagse mannen. Toegegeven mannen zien we over het algemeen nog niet met Ibiza oorbellen rondlopen, maar een stijlvol zilveren armbandje of een ketting is doodnormaal en zelfs oorbellen worden steeds vaker gezien bij de heren, met name dan de minimalistische knopjes oorbellen.

Koppel sieraden

Wat ook steeds populairder wordt zijn koppel sieraden. Dit zijn sieraden voor geliefden, maar dat niet alleen ook voor vrienden en familie. Met een koppel sieraad benadruk je de band tussen jullie. Koppel sieraden zijn daarmee dan ook een uitstekend Valentijns cadeau of verjaardagcadeau.